Startsiden Nyheter Om havanasigar.net Aficionados Kontakt   © havanasigar.net
             
 
 
 
 
 
Sigarer
 

Bolivar

Cohiba

Diplomaticos

El Rey del Mundo

Fonseca

H. Upmann

Hoyo de Monterrey

Juan Lopez

La Gloria Cubana

Montecristo

Partagas

Por Larrañaga

Punch

Quai d'Orsay

Rafael Gonzalez

Ramon Allones

Romeo y Julieta

Saint Luis Rey

San Cristobal

Sancho Panza

Trinidad

Vegas Robaina

 
 
 
 
 
Størrelser
 
Campanas
Cañonazo
Cazadores
Cervantes
Coronas
Coronas Gordas
Coronas Grandes
Culebras
Dalias
Edmundo
Entreactos
Franciscos
Grand Corona
Hermoso no. 4
Julieta No. 2
Laguito No. 1
Marevas
Minutos
Panetelas Largas
Perlas
Petit Robustos
Pirámides
Prominentes
Reyes
Robustos
Sports
Vegueritos
 
 

 

 Medaille d'Or No. 2    Medaille d'Or No. 3    Tainos

Dette er et gammelt, ærverdig merke som har sin opprinnelse tilbake til 1885. La Gloria Cubana ble skapt av Sociedad Cabañas y Castro, sistnevnte var forøvrig uten noen forbindelse til den mer revolusjonære Fidel ”El Comandante” Castro. I 1905 ble merket overtatt av José F. Rocha og Rafael Garcia, og med hjelp fra Romeo y Julietas grunnlegger Pepin Fernández, ble La Gloria Cubana lansert internasjonalt med stor suksess. Som en følge av Rochas død i 1954 ble merket kjøpt opp av Cifuentes, Pego y Cia, og produksjonen ble flyttet til Partagas fabrikken. Da revolusjonen inntraff stoppet produksjonen av La Gloria Cubana, og ble ikke gjenopptatt før i 1965. Produksjonen har siden da funnet sted ved Partagas fabrikken.

La Gloria Cubana betyr ”Cubas stolthet” eller ”Cubas herlighet”. Merket er først og fremst kjent for sin Medaille d’Or serie. Serien består av 4 forskjellige formater fra en liten panetela sigar, Medaille d’Or No. 4, til den meget berømte Medaille d’Or No. 2, som er en Dalia størrelse. Alle sigarene som inngår i Medaille d’Or serien blir pakket i flotte lakkerte trekasser etter 8–9–8 prinsippet. Dette innebærer 8 sigarer i bunnen, 9 i midten og 8 på toppen. Sigarene ligger dermed uten press samt at stablingen gir god ventilasjon mellom de forskjellige lagene.

       
  La Gloria Cubana er en liten, men eksklusiv portefølje av sigarer tiltenkt de som ønsker noe spesielt. Merket har et flott utvalg av forskjellige Panetela sigarer som passer perfekt for damer, eller når man ikke har tid til større sigarer. Produksjonen er forholdsvis liten, så det er ikke bestandig like lett å få takk i ”Cubas stolthet”.

Får man muligheten anbefales det å prøve disse sigarene. Tenn på, nyt smaken og aromaen, og la deg forføre av sigarens elegante presentasjon og utseende.  

 
       
               
 Medaille d'Or No. 2    Medaille d'Or No. 3    Tainos

Startsiden             Nyheter             Om havanasigar.net             Aficionados             Kontakt

Send e-post til info@havanasigar.net med spørsmål om eller kommentarer til dette Web-området.
Copyright © 2007 havanasigar.net