Startsiden Nyheter Om havanasigar.net Aficionados Kontakt   © havanasigar.net
             
 
 
 
 
 
Sigarer
 

Bolivar

Cohiba

Diplomaticos

El Rey del Mundo

Fonseca

H. Upmann

Hoyo de Monterrey

Juan Lopez

La Gloria Cubana

Montecristo

Partagas

Por Larrañaga

Punch

Quai d'Orsay

Rafael Gonzalez

Ramon Allones

Romeo y Julieta

Saint Luis Rey

San Cristobal

Sancho Panza

Trinidad

Vegas Robaina

 
 
 
 
 
Størrelser
 
Campanas
Cañonazo
Cazadores
Cervantes
Coronas
Coronas Gordas
Coronas Grandes
Culebras
Dalias
Edmundo
Entreactos
Franciscos
Grand Corona
Hermoso no. 4
Julieta No. 2
Laguito No. 1
Marevas
Minutos
Panetelas Largas
Perlas
Petit Robustos
Pirámides
Prominentes
Reyes
Robustos
Sports
Vegueritos
 
 

 

Nyheter

Her presenterer vi sigarene som nylig er testet av meg:

       
 

 

 

Cohiba Siglo II

01.09.2011 En Petit Corona fra Cohiba. Balanserte og avslappende aromaer står i stil med merkevaren. Mye Cohiba i lite format.

 
       

18.05.11 Hoyo de Monterrey Hoyo des Dieux En gylden mulighet til å prøve en årgangssigar fra Hoyo de Monterrey. Dette kabinettet er fra 2003 og beviser at noen sigarer er verd å vente på.

14.04.11 Cohiba Siglo IV Utgangspunktet er en Corona Gorda som er en av mine favorittstørrelser. Når formatet i tillegg bekles av en aromatisk og behagelig Cohiba, er det vanskelig å be om mer. Balansert, rolig og opplevelsesrik er adjektiver som er denne sigaren verdig.

07.03.11 Quai d'Orsay Grand Coronas En rolig og avdempet sigar som passer for alle. Perfekt etter mindre måltider og som selskap til coctails.

16.01.11 Bolivar Coronas Gigantes En storslått sigar og kanskje den beste som Bolivar har å tilby sine tilhengere. Her får man det beste som Cuba har å tilby. Rett og slett en terapeutisk mirakelkur for kropp og sinn.

26.12.10 Hoyo de Monterrey Epicure Especial En sigar som tilfredsstiller samtidens krav om sigarer med stor diameter. Denne nye størrelsen er tiltagende presentert av ærverdige Hoyo de Monterrey.

25.11.10 H. Upmann Magnum 50 En ny størrelse for å tilfredsstille de som ønsker stor diameter. H. Upmann tilbyr en sigar som har stort potensial, men trenger tid på å modnes.

08.10.10 Romeo y Julieta Wide Churchills Cuba følger trenden med sigarer med stor diameter. Dette er den største diameteren på en pajero sigar fra Cuba så langt. Resultatet er en velbalansert og overraskende frisk sigar. Prøv selv!

18.09.10 Vegas Robaina Famosos En potent og kompromissløs sigar som passer ypperlig utendørs, og til sterk kaffe. Runde, basale smaker gir en levende sigar. Vegas Robaina Famosos holder deg underholdt fra start til slutt.

02.09.10 H.Upmann Sir Winston En klassiker innenfor cubansk sigarhåndverk! Som skapt for lagring i tiår fremover. Men selvfølgelig, det er lov å smake allerede nå. En minneverdig opplevelse!

25.07.10 Trinidad Coloniales Trinidad ivaretar sitt renommé som leverandør av kvalitetssigarer med Coloniales. En opplevelse å nyte og et bevis på det ultimate av cubansk sigarkunst. Anbefales!

05.07.10 Diplomaticos No. 5 Noen ganger må man ty til mindre formater for å ikke la sigarnytingen gå utover andre gjøremål. Men det er bedre med en liten sigar enn ingen sigar.

16.04.10 Punch Super Selection No. 1 Fyldige smaker og god konstruksjon gjør denne sigaren nytelsesverdig. Dens eksklusive presentasjon i kabinetter á 50 gjør opplevelsen ytterligere minneverdig.

13.03.10 Cohiba Siglo III En komposisjon av et sjeldent stor arsenal av smak og aroma. Her er det bare å sette seg tilbake, skru av tiden, og nyte sann sigarkunst fra Cuba.

24.02.10 Montecristo No. 5 En flott, liten sigar som leverer basale og tradisjonelle smaker av tobakk fra Cuba. Passer som en hverdagssigar - såfremt man kan kalle en cubansk håndrullet kvalitetssigar for noe sådan.

04.02.10 Cohiba Siglo I Kvaliteten til Cohiba lar seg også presentere i et lite format. Man kjenner smaken av en dimensjon ekstra når man nyter denne sigaren. Årgangen gjør den heller ikke noe dårligere, tvert imot!

24.01.10 Partagas Shorts En liten sigar som leverer fyldig smak fra start til slutt. Kan godt kombineres med sterk kaffe, uten at sigarens smak vil overgås. En cubansk håndrullet oppkvikker for den eventyrlystne.

Startsiden             Nyheter             Om havanasigar.net             Aficionados             Kontakt

Send e-post til info@havanasigar.net med spørsmål om eller kommentarer til dette Web-området.
Copyright © 2007 havanasigar.net