Startsiden Nyheter Om havanasigar.net Aficionados Kontakt   © havanasigar.net
             
 
 
 
 
 
Sigarer
 

Bolivar

Cohiba

Diplomaticos

El Rey del Mundo

Fonseca

H. Upmann

Hoyo de Monterrey

Juan Lopez

La Gloria Cubana

Montecristo

Partagas

Por Larrañaga

Punch

Quai d'Orsay

Rafael Gonzalez

Ramon Allones

Romeo y Julieta

Saint Luis Rey

San Cristobal

Sancho Panza

Trinidad

Vegas Robaina

 
 
 
 
 
Størrelser
 
Campanas
Cañonazo
Cazadores
Cervantes
Coronas
Coronas Gordas
Coronas Grandes
Culebras
Dalias
Edmundo
Entreactos
Franciscos
Grand Corona
Hermoso no. 4
Julieta No. 2
Laguito No. 1
Marevas
Minutos
Panetelas Largas
Perlas
Petit Robustos
Pirámides
Prominentes
Reyes
Robustos
Sports
Vegueritos
 
 

 

Aficionados, Connoisseurs og sigarvenner

Samtlige sigarer på disse sidene inngår som en del av min private samling av sigarer. Jeg har laget disse sidene for å dele denne hobbyen, som jeg verdsetter høyt, med dere. Jeg har inntrykk av at den generelle kunnskapen blant folk når det gjelder sigarer er begrenset, og jeg håper at jeg gjennom havanasigar.net kan bidra til økt bevissthet vedrørende sigarkunsten.

Jeg startet å samle sigarer rundt år 2000, og interessen tiltar daglig. Jeg setter stor pris på å komme i kontakt med likesinnede, så dersom du har noe på hjertet, har spørsmål om sigarer, ønsker å prøve noen av mine sigarer eller bare dele en felles fascinasjon, så send meg en e-post.

 

"Gentlemen, you may smoke"  -Edward VII-

 

Det begynte med 4 sigarer i en liten plastboks. Fascinasjonen og gleden ved å nyte sigar tok etter hvert overhånd, og samlingen tiltok i størrelse. Per dags dato kan jeg si meg lykkelig over å ha et variert utvalg som dekker de fleste anledninger og behov. Etter å ha prøvd diverse merker og produsenter, er jeg blitt en tilhenger av cubanske sigarer. Førsteinntrykket kan variere ut fra sigarens alder og produksjonssted, men cubanske sigarer har et fantastisk potensial til å bli utsøkte med lagring. Man må bare ha litt tålmodighet, og man vil bli belønnet. Det er derfor kun cubanske sigarer som blir omtalt på de følgende sidene.

havanasigar.net er ment som en hyllest til et fantastisk håndverk. Gleden ved å sitte med en håndrullet sigar i hånden er en luksus som øker livsnytelsen. En enkel sigar går gjennom mer enn 200 operasjoner før den er ferdig, hvor alle er utført for hånd. Vis meg et lignende produkt som er 100% håndlaget og 100% naturlig? Rett og slett en beundringsverdig kunst. Sigarens komposisjon og livssyklus lar seg best sammenligne med vinens. Avlingene fra år til år er av høyeste viktighet for sigarens kvalitet. I tillegg vil en kvalitetssigar forbedres betydelig med ansvarsbevisst lagring. 

I disse tider hvor flere og flere har en tendens til å "møte veggen", er det absolutt å anbefale å stoppe opp å oppleve hverdagen gjennom sigarens helbredende aroma. Som Evelyn Waugh så enkelt uttrykte det: "The most futile and disastrous day seem well spent when it is reviewed through the blue, fragrant smoke of a Havana".

 

Kontaktinformasjon:
havanasigar.net
v/ Øystein Valanes
Livegen 18
9020 Tromsdalen
TROMSØ
e-post: info@havanasigar.net
mobil: 91 82 06 59

Startsiden             Nyheter             Om havanasigar.net             Aficionados             Kontakt

Send e-post til info@havanasigar.net med spørsmål om eller kommentarer til dette Web-området.
Copyright © 2007 havanasigar.net