Startsiden Nyheter Om havanasigar.net Aficionados Kontakt   © havanasigar.net
             
 
 
 
 
 
Sigarer
 

Bolivar

Cohiba

Diplomaticos

El Rey del Mundo

Fonseca

H. Upmann

Hoyo de Monterrey

Juan Lopez

La Gloria Cubana

Montecristo

Partagas

Por Larrañaga

Punch

Quai d'Orsay

Rafael Gonzalez

Ramon Allones

Romeo y Julieta

Saint Luis Rey

San Cristobal

Sancho Panza

Trinidad

Vegas Robaina

 
 
 
 
 
Størrelser
 
Campanas
Cañonazo
Cazadores
Cervantes
Coronas
Coronas Gordas
Coronas Grandes
Culebras
Dalias
Edmundo
Entreactos
Franciscos
Grand Corona
Hermoso no. 4
Julieta No. 2
Laguito No. 1
Marevas
Minutos
Panetelas Largas
Perlas
Petit Robustos
Pirámides
Prominentes
Reyes
Robustos
Sports
Vegueritos
 
 

 

 El Morro    El Principe    La Punta

Der er ingen andre cubanske sigarnavn som har en slik høytidelighet og grandeur over seg som San Cristóbal de La Habana. San Cristóbal er navnet som cubanerne og resten av Antillene gav Christoffer Columbus etter hans landgang i 1492. La Habana er et gammelt indiansk navn for området hvor Havana ligger i dag. Navnet San Cristóbal de La Habana ble gitt til Cubas hovedstad offisielt i 1519 av byens grunnleggere. Det eksisterte et sigarmerke med samme navn før revolusjonen, men det er ingen andre sammenhenger mellom disse to merkene.

       
 

San Cristóbal de La Habana ble lansert 20. november 1999 som en hyllest til 480 års jubileet for Havanas tilblivelse. Sortimentet bestod av 4 sigarer som er oppkalt etter fortene som bevoktet hovedstaden under tiden med spansk kolonistyre, henholdsvis med navnene El Principe, La Punta, El Morro og La Fuerza. De to sistnevnte er helt ny størrelser. El Morro er en Paco med målene 7¼ x 49 / 184 x 19,4 mm og La Fuerza er en Gordito med målene 5½ x 50 / 140 x 19,8 mm. Disse formatene er per i dag kun tilgjengelig i sortimentet til San Cristobal de La Habana.

 
       

I 2004 ble det presentert en spesiell humidor fra San Cristóbal de La Habana for å feire merkets 5 – års jubileum. Innholdet bestod av 100 sigarer fordelt på El Morro samt 3 nye størrelser. Disse var Oficios, Mercaderes og Muralla, henholdsvis formatene Dalias Cortas, Hermosos No. 1 og Rodolfos. De nye formatene ble så godt mottatt at de ble tatt inn i standard sortimentet, og dermed gjort lettere tilgjengelig for alle.

San Cristóbal de La Habana gir sine tilhengere milde til medium sterke sigarer. Får man derimot tak i sigarer fra årtusenskiftet kan man vente seg en noe sterkere opplevelse. Dette nye merket er med på å fornye cubansk sigarindustri samt holde seg oppdatert med moderne trender når det kommer til smak og størrelse på sigarene. Anbefales å prøve!

 El Morro    El Principe    La Punta

Startsiden             Nyheter             Om havanasigar.net             Aficionados             Kontakt

Send e-post til info@havanasigar.net med spørsmål om eller kommentarer til dette Web-området.
Copyright © 2007 havanasigar.net